»

Aannemersbedrijf Nijmegen

Van Tienen aannemersbedrijf uit Nijmegen is gespecialiseerd in de restauratie, verbouw en nieuwbouw voor de particuliere en professionele opdrachtgever. Ons bedrijf bestaat sinds 1818 en kan daarmee gebruik maken van een jarenlange traditie en kennis. Onze kennis en ervaring zorgen voor ambachtelijk vakmanschap bij restauraties en renovaties. Ook op het gebied van nieuwbouw en verbouwing geeft dit ons een mooi voordeel waar we graag gebruik van maken in het voordeel van onze opdrachtgevers.

Aannemersbedrijf Nijmegen

Als aannemer uit Nijmegen kunt u ons voor alle projecten op het gebied van verbouwingen en nieuwbouw contacteren. Wij verbouwen uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld zodat het volledig voldoet aan uw wensen. Dit varieert van kleine projecten tot een grote verbouwing zoals gevelonderhoud en het aanbrengen van wijzigingen in de constructie. Maar ook kleinere klussen zoals het verbouwen van een toilet, badkamer of keuken behoort bij Van Tienen aannemersbedrijf tot de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee, vanaf het beginstadium tot de complete realisatie door onze vakbekwame specialisten. 

Zijn er bij uw verbouwing extra installaties nodig? In ons netwerk bevinden zich voldoende experts op dit gebied waarmee wij goede connecties onderhouden. Met deze zorgvuldig geselecteerde experts waarmee wij vaak al jarenlang samenwerken hebben wij een dusdanig goede samenwerking dat zij als team bijna bij ons bedrijf horen. Dit alles is natuurlijk in het voordeel van onze opdrachtgever.

Nieuwbouw Nijmegen

Heeft u plannen voor exclusieve nieuwbouw in Nijmegen zoals een speciaal ontworpen pand? Van Tienen aannemersbedrijf is hierin uw deskundige partner die dankzij haar jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten met u kan meedenken als het gaat om de realisatie van het pand van uw dromen. Wij werken met groot enthousiasme aan onze projecten en passen onze vakkennis graag toe voor u.

Diensten Van Tienen aannemersbedrijf

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. 

Contact opnemen