»

Bouwbedrijf Midden Nederland

Aannemersbedrijf voor nieuwbouw of verbouw in Midden-Nederland

Van Tienen aannemersbedrijf bestaat al sinds 1818 en heeft dus in al die jaren al heel wat ervaring opgedaan. Het bedrijf heeft ook al meegewerkt aan heel wat bijzondere projecten. Maar ook op het gebied van verbouwen bent u hier echt wel op het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de gevelrestauratie van station Tiel of van kasteel Hoekelum.

Wilt u meer informatie, neem dan eens een kijkje in onze projecten of neem direct contact op voor meer informatie.

Goed personeel en duidelijke afspraken

Bij Van Tienen aannemersbedrijf vinden we het belangrijk om goed personeel in dienst hebben en dus hebben we op elk gebied vakmensen, specialisten en ambachtslieden die hun werk uitvoeren. Wij vinden dat dit noodzakelijk is om goed werk af te leveren. Door te werken met het beste personeel, kunnen wij ons ook altijd aan onze afspraken houden. Iets wat iedereen natuurlijk ontzettend fijn vindt. Het persoonlijke contact maakt de samenwerking alleen nog maar makkelijker en dus ook prettiger.

Duurzaamheid

Naast goed contact met de klant, is het bij Van Tienen ook een doel om ook duurzaam te werk te gaan. Daarmee wordt tevens een functionele woon- of werkomgeving geschept. Het maakt niet uit of het project klein of juist heel erg groot is. Tijdens het hele proces wordt er altijd meegedacht met de wensen van de klant en hoe dit het allerbeste en op een duurzame manier uitgevoerd kan worden.