»

Bouwbedrijf Nijmegen

Men zegt weleens dat je eigenlijk nooit echt helemaal klaar bent met je huis. Of je er nou voor kiest om een huis helemaal nieuw te laten bouwen of je kiest er voor om te gaan verbouwen. Wat je ook doet, doe dit wel op een verantwoorde manier. Zorg dat je met iemand samenwerkt die verstand van zaken heeft, een eerlijke prijs rekent en je goed kan begeleiden. Als je in de omgeving van Nijmegen woont, dan is Van Tienen aannemersbedrijf een hele goede keuze. 

Bouwbedrijf Nijmegen nodig? Van Tienen aannemersbedrijf

Op zoek naar een bouwbedrijf in de regio van Nijmegen? Neem contact met ons op en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag. U kunt ons ook altijd bellen via 024-3230060 of mailen via info@vantienennijmegen.nl

Bouwbedrijf met kwaliteit Nijmegen

Van Tienen aannemersbedrijf is uw specialist in restauratie, verbouw en nieuwbouw voor zowel de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en hebben middels onze 200 jaar ervaring de nodige opdrachten in nabije omtrek tot een succesvol einde weten te brengen.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ons team wordt ook continue bijgeschoold en wordt elk jaar weer door een keurmerk getoetst. 

Bouwbedrijf Nijmegen
Recent opgeleverd project door bouwbedrijf Nijmegen - Van Tienen aannemersbedrijf